detta händer

Föreningen

21 november 2021
Föreningen har haft styrelsemöte. Nästa är den 21 januari 2022.

Beslut togs om bl a att utveckla en egen app för Via Suecia-leden. Arbetet har pågått en längre tid och styrelsen ser med spänning på utvecklingen. I och med det avslutar föreningen samarbetet med Naturkartan.

Styrelsen passade samtidigt på att flytta starten av 50/50 Challenge till starten av Södra Kungsleden i Sälen. Detta innebär att Sverige fått en ännu vassare utmaning för alla långvandrare både sommar och vinter. Grattis!

Alla leders dag

5 juni 2021 genomfördes Sveriges första ALD-event vid Ånnabodasjön, Örebro kommun. Vi lyfte fram den lokala leden Bergslagsleden som är en del av Via Suecia – Den Svenska Leden.

4 juni 2022 är det dags igen! Passa på att bli medlem! Ses vid Ånnabodasjön.

khs

Webbshoppen är klar! Finns på www.viasuecia.com. 

Vi har placerat ut våra stämplar och informerat berörda om Via Suecia och KHS. Så nu kan du stämpla ditt Trail Pass längs Kungsleden. Häng på! info@snsl.se

Via Suecia

The 50/50 Challenge har fått en egen Facebook-sida! För bara 600 kr/år så ger vi dig den bästa supporten som finns inom svensk vandring. Nedan ser du vår vinter-logga. 

11 september 2021 är det Vandringens Dag. Ut och vandra! Vi på SNSL kommer gå första delen av Via Suecia från Smygehamn och norrut. Häng på!

Sista helgen i juli genomfördes den allra första Trail Days i Åre. 

The 50/50 Challenge är på g. Läs mer på hemsidan.

Webbshoppen är öppen!